Noi suntem aici pentru tine

Lucram cu cele mai bune materiale

Pentru ca ne pretuim in primul rand munca si ne respectam clientii.

In familia Vlaicu Dent nu este loc de compromis in ceea ce priveste calitatea.

Pentru ca voi sa beneficiati de cele mai bune servicii lucram doar cu materiale profesionale.

Tratamente complete, fara durere!

Cabinet stomatologic Piata Alba Iulia Bucuresti
Cabinet stomatologic Piata Alba Iulia Bucuresti

MISIUNEA NOASTRA

Zambetul vostru este misiunea noastra. Va tratam cu aparatura de ultima generatie, fara durere. Puteti apela cu incredere la echipa noastra de specialisti

Stim ca multi dintre voi aveti o fobie fata de cabinetele stomatologice. Va asiguram pe aceasta cale ca tratamentele la care veti fi supusi in cabinetul nostru sunt fara durere.

Singurul inconvenient pe care il aveti dumneavoastra ca pacient este faptul ca trebuie sa veniti la noi la cabinet. Credeti-ne ca daca am putea, am veni noi la voi acasa. Dar din pacate acest lucru nu se poate. Pentru a compensa acest fapt incercam sa va tratam ca si cum ati face parte din familia noastra.

Cu multa grija si cu simt al raspunderii. Aveti incredere in noi. Faceti o programare chiar acum. Va primim cu bratele deschise. Nu veti regreta ca ati ales cabinetul nostru.

Valori dupa care ne ghidam

1

Nevoile pacientului sunt totul

Atunci cand o persoana paseste in cabinetul nostru o face de obicei pentru ca are o problema reala. Suntem constienti de acest lucru si dorim sa venim in intampinarea voastra cu solutie la toate problemele pe care le intalnim.

2

Suntem focusati pe rezultate

Cu ajutorul microcamerei putem depista foarte rapid si cele mai ascunse imperfectiuni din cavitatea dumneavoastra bucala. Puteti foarte simplu sa vedeti pe ecran care sunt cu adevarat problemele si la sfarsit va aratam rezultatul obtinut. Sa ai o perspectiva inainte-dupa, credem ca este foarte important pentru pacient.

3

Ne imbunatatim continuu

Am urmat cursuri de specializare pentru toate serviciile oferite, si vom continua sa imbinam teoria cu practica, astfel putand sa obtinem rezultatele dorite intr-un timp cat mai scurt. De fiecare data cand apare o solutie noua intr-o anumita specializare suntem prezenti sa o aprofundam si sa o punem in practica.

Clientii nostrii sunt multumiti

Cabinet stomatologic Piata Alba Iulia Bucuresti

D-na Ioana

„O cunosc pe D-na doctor de la biserica. Am vazut ca este o femeie deosebita si cand am auzit ca si-a deschis cabinet stomatologic i-am spus ca vreau sa merg al ea pentru un control. Si am facut bine pentru ca dansa a gasit niste probleme de care eu nu stiam ca le am.”

Cabinet stomatologic Piata Alba Iulia Bucuresti

Andreea

„Multumesc pe aceasta cale doamnei doctor. Dupa ce am terminat tratamentul la dansa la cabinet nu ma mai simt stanjenita cand vreau sa zambesc. Tin sa precizez ca am avut o paradontita.”

Maria Ileana

„O stiu pe D-na. doctor Vlaicu de la vechiul cabinet. Mi-a placut modul cum lucreaza si felul in care imi explica ceea ce face si de ce. Datorita ei acum am o dantura mai frumoasa si mai sanatoasa”

noi suntem solutia catre o dantura sanatoasa care dureaza

Esti pregatit sa fi tratat de vlaicu dent?

Vino la noul nostru cabinet si convinge-te ca avem cele mai competitive preturi pentru servicii stomatologice. Specialistii nostrii in medicina dentara te asteapta.

Pentru programari ne puteti suna:

Dr. Cristina Vlaicu
+40 726 553 717
Lu – Vi, 8:00-22:00

Doar 100 EUR

Website de prezentare ieftin